Tjejkväll - att våga ta plats

Tjejkväll - att våga ta plats

Vi lanserade nyligen vårt koncept Tjejkväll 2.0. Under en kväll får du och dina vänner komma hit, dricka bubbel och prova ut underkläder med experthjälp. Men för oss betyder tjejkvällarna mer än så. Vi vill att det ska vara en plats för dig att känna dig trygg, stärkt och vacker precis som du är. Och att systerskapet och gemenskapen kan hjälpa dig att känna just det. Att gå bortom nojor och rädslor och våga ta plats ändå, precis som du är, omgiven av kvinnor som bryr sig om dig.

För vad händer egentligen inom oss när vi ser andra kvinnor ta plats och vara sig själva? När vi vågar visa oss precis som vi är, se varandra och heja på varandra? Det kan kännas svårt att vara bekväm i sin kropp när man har vuxit upp i en värld som lär oss att kritisera oss själva. Och vår förhoppning är att Tjejkväll 2.0 ska kunna vara ett utrymme där du kan få öva dig på att ta plats precis som du är. Tillsammans med oss och dina vänner. En trygg plats att få testa och känna fram förhållandet till din kropp.

Vi har ofta fått höra att andras åsikter spelar mer roll än vad vi tycker själva. Och kanske kan det vara en del av läkningen? Kanske kan andra kvinnors hejarop, uppmuntran och omtanke vara det som hjälper oss att stå starkare i oss själva? Det viktiga är att vi älskar oss själva och våra kroppar vilket ofta kan vara utmanande och då är det inget fel i att behöva andras pepp och stöd. Tillsammans kan vi vara en del av förändringen vi vill se.

Kanske kan vi hitta en acceptans i att vi bryr oss om vad andra tycker. Men att vi sedan kan våga gå bortom det och känna in hur vi vill att det ska få påverka våra liv. Och vems åsikter som spelar roll. Det handlar inte om att stänga ute vad andra tycker utan om att inte låta det begränsa oss och bli vår enda sanning. Att omfamna rädslor och nojor och trots det våga gå bortom. Vi tror att vi tillsammans når längre och därför är tjejkvällarna enormt viktiga för oss <3

 

La Leia loggan med fjäder


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.