Basunderkläder och storsäljarna från 2021

Basunderkläder och storsäljarna från 2021

Vi är otroligt tacksamma för dig som har handlat hos oss 2021 och alla fantastiska möten vi har fått ta del av. När allt kommer omkring är det ju det vi brinner mest för. Att få möta dig och ge guidning till underkläder med perfekt passform. Och idag vill vi prata mer med dig om något vi älskar: Basunderkläder. För oss på La Leia är basunderkläder nämligen långt ifrån någonting tråkigt och vi tror på underkläder med både fantastisk passform och vackra detaljer. Först ut är storsäljarna från Freya, Elomi och Aubade 2021. Vilken är din favorit?

Toppsäljare från Freya

Freya har många fantastiska underkläder med otrolig passform och kvalitet som dessutom sitter väldigt skönt på. Om du är ute efter basunderkläder med snygga detaljer kan du hitta många favoriter här. Är du kanske ute efter en härlig beige bh á la Deco Plunge Nude? Eller en bh med stilrena detaljer som ger fantastiskt stöd i stil med Cameo Helkupa? I vårt sortiment från Freya hittar du många favoriter oavsett om du är ute efter underkläder för vardag eller fest.

Toppsäljare från Elomi

Elomi visar verkligen att basunderkläder inte behöver vara tråkigt. Här hittar du fantastiska bhar, med matchande trosor, som ger oslagbart stöd för den stora bysten. Dessutom med otroligt detaljer både för dig som vill ha en klassisk bh i spets som Brianna Balconette och dig som vill ha en vacker vinröd bh som Charley Plunge.

Toppsäljare från Aubade

Aubade erbjuder underbara, lyxiga basunderkläder som gör varje dag till en fest. För dig som älskar vackra Nudessence är det kanske dags att fylla på underklädeslådan då de tyvärr är på väg ut ur Aubades bassortiment. Men gråt inte över det! Femme Passion och A L’Amour finns kvar så vi kan fortsätta njuta av dessa skapelser som får vilken dag som helst att kännas som en romantisk resa till Paris.

Basunderkläder behöver inte vara tråkigt!

Avslutningsvis vill vi påminna dig om att basunderkläder inte behöver vara tråkigt. Tvärtom finns det otroligt många vackra bhar att välja på som har otroligt stöd och passform men som inte tummar på utseendet. Sedan kan du välja till trosor som sitter bra men som även får dig att känna dig vacker. Vilka underkläder som är perfekta till vardags är personligt för just dig och vad du gillar men vi guidar dig gärna kring våra favoriter. Kom in i någon av våra butiker eller hör av dig till oss om du vill ha personlig hjälp och service. Som sagt: När allt kommer omkring är mötet med dig det vi brinner för och vi är så tacksamma för det förtroendet. ~


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.