BH-Snack

BH-Snack

Att välja rätt bh kan vara en djungel. Men med vår expertis och erfarenhet guidar vi dig till rätt bh modell och passform för just dig. Föredrar du en klassisk helkupa? Eller kanske en T-shirt bh? Är push up din favorit? Oavsett vad du är ute efter så kan du hitta rätt bh hos oss. Bhn är ett plagg med otroligt mycket historia som vi har alla olika känslor kopplade till. Här vill vi lyfta samtalet kring detta omtalade plagg, dess historia och hur du kan hitta rätt bh bland alla alternativ.


Vad står bh för och när skapades den första bhn? Förkortningen bh står för bysthållare och dess historia går långt tillbaka i tiden. Redan på 2500-talet före Kristus sägs det ha funnits en variant av bh som bars av minoiska kvinnor på Kreta (Källa: https://www.expressen.se/halsoliv/behans-historia/). År 1913 skapades det vi känner igen som den moderna bhn av Mary Phelps Jacobs i New York som var smart nog att ta patent på konstruktionen. På bara några år gick värdet på patentet upp från 15 000 dollar till 15 miljoner dollar. Tänk att ett så litet plagg kan vara så värdefullt, uppskattat och laddat på samma gång.

Det har kommit många olika modeller på bh under årens gång och det fantastiska med det är att vi alla kan välja vad som känns rätt för oss. Är du en person som föredrar en sensuell balconette eller en bekväm, neutral T-shirt bh? Du behöver självklart inte välja utan kan mixa och matcha i din egen personliga underklädesgarderob.Hur hittar man rätt bh?

Kanske är du en av dem som har haft fel bh-storlek i hela ditt liv för att till slut hitta rätt. Som har ställt dig frågor som: Varför åker min bh upp i ryggen? Eller varför trillar axelbanden på min bh ner? Varför får jag ont i axlarna av min bh? Att hitta rätt passform och storlek är A och O och i vår guide hitta rätt bh-storlek (Länk: https://laleia.se/blogs/la-leia/hitta-ratt-bh-storlek) får du många tips och råd.
Många vi möter hos oss på La Leia har haft fel storlek i många år och det kan leda till smärta i både axlar och rygg. Genom att prova ut vad som verkligen fungerar för dig med vår experthjälp blir det lättare att hitta rätt. Det kan även göra det enklare att våga testa nya bh-modeller och gå utanför boxen. Eller varför inte boka in en Tjejkväll 2.0 där du och dina vänner kan få testa bh i lugn och ro i ett tryggt och personligt sammanhang?

Rätt bh kan göra mycket för självförtroendet. Att hitta rätt bh med fin passform kan ge en helt fantastisk känsla. Den omfamnar, stöttar och får dig att sträcka på dig lite extra. Även om den bara bärs under kläderna så kan det göra underverk för självförtroendet att verkligen få känna sig bekväm. Men det går självklart även superbra att testa en edgy bh som syns under blusen eller bära underkläder som kläder. Du väljer helt vad som passar för dig och vi finns här för tips, råd och guidning så att du hittar rätt bh.

Dela gärna med dig av dina tankar och reflektioner kring att hitta rätt bh på sociala medier och tagga vårt instagramkonto @laleia_se så att vi kan fortsätta konversationen där. Att få prata med dig om underkläder och ta del av dina erfarenheter är varför vi finns! 

 

 


1 kommentar


  • R.A.

    Helt perfekt och underbar service från tjejen i butiken på Hamngatan. Kommer bara tillbaka till denna typ av butik. Utbudet av fina underkläder på ett och samma ställe är enormt.


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.