BH-snack PART 3

BH-snack PART 3

BH guide - BH för stor byst och stora kupor

I den här guiden delar vi med oss av tips och råd för dig med stor byst och går igenom de märken och modeller vi har när det kommer till BH för stora kupor. Att välja underkläder som ger rätt stöd behöver inte vara tråkigt och vi har ett urval av modeller av BH för dig med stor byst. Och du behöver inte kompromissa med utseendet då du behöver en större kupa. Hos oss på La Leia hittar du bh för stora kupor upp till O. Allt för att du ska känna dig bekväm och vacker precis som du är.

Bh till större byst

Att välja rätt storlek på bh är A och O oavsett kupstorlek, men extra viktigt för dig med stor byst. Vilken storlek du behöver kan variera från märke till märke och beroende på modell. En helkupa ger ett härligt stöd som verkligen omfamnar kroppen och din byst. Vi har även olika varianter av balconette och plunge i större storlekar. En balconette lyfter hela bysten underifrån och en plunge är generellt en mer v-formad modell med djupare rigning framtill. Hos oss hittar du allt från romantiska varianter i vitt och rosa till mer edgy varianter i svart, rött och metallic. Även om du är ute efter bh till större byst finns det varianter med dekorativa detaljer som vackra sömmar och spets. Du ska inte behöva känna dig begränsad av din bh-storlek.

Sport-bh till större byst

För dig som har en stor byst kan det även göra stor skillnad att hitta en bra sport-bh. Hos oss på La Leia hittar du till exempel Shock Absorber i olika bra modeller och Freyas svarta Dynamic Sport-Bh som finns upp till K-kupa. Om du är osäker på vilken kupstorlek du har, oavsett om du behöver en sportbh eller en traditionell bh, är du varmt välkommen in i någon av våra butiker. Vi finns tillgängliga för dig med vår kunskap och expertis och vårt mål är att du ska känna dig bekväm och få rätt stöd i den bh du väljer ut.

Bh med ordentligt stöd

När du väljer ut din bh är experthjälp guld värt. Här kommer vi in! Hör gärna av dig till oss eller kom in i någon av våra butiker så guidar vi dig kring hur du kan hitta rätt bh-storlek. Om du provar ut bh på egen hand kan du tänka på att en stor del av stödet ska vara runt kroppen, ca 90%. Du kan alltså behöva en mycket mindre omkrets än vad du tror och bhn töjer sig snabbt. Om axelband skär in i axlarna eller din bh åker upp i ryggen är det tecken på att du har fel storlek kring. Känner du att du får ont i axlar eller rygg kan det vara dags att prova ut en ny storlek. Tänk på att din bh-storlek kan variera genom livet och att en bh även töjs ut över tid, därför viktigt att ha flera bhs vid större byst att alternera mellan. Det kan vara så att storleken du har i din nuvarande bh inte är samma som om du köper en ny. Vi rekomenderar ny utprovning var sjätte månad. Idag har 95% av alla nya kunder som kommer in till oss en för stor omkrets och två för små kupor. TÄNKA SIG!

Tveka inte att höra av dig till oss på La Leia när det är dags att fylla på underklädesgarderoben med just dina favoriter. Vi brinner för att guida dig rätt och ser fram emot att träffa just dig
när du behöver hjälp.

Hälsningar La Leia Tjejerna ♥️


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.