Designer i blickfånget - Bordelle

Designer i blickfånget - Bordelle

Remmar. Texturer. Mjukt broderi. Satinapplikationer och detaljer i 24K guld. En stor favorit hos oss på La Leia är fantastiska Bordelle som levererar underkläder utöver det vanliga. Med deras dekadenta detaljer och noggranna hantverk känns det som att bära ett konstverk när man slinker i något av deras set. Här presenterar vi de olika kollektionerna från Bordelle som alla sätter sin unika prägel på deras karakteristiska uttryck.


Art Deco - Bordelles signaturkollektion

Är du ute efter någonting utöver det vanliga till underklädesgarderoben? Bordelles signaturkollektion Art Deco är deras bästsäljare som finns i flera klassiska färger. De har en raffinerad bondageestetik och sensualitet med sina remmar kombinerat med mjukt broderi och 24K guldpläterade detaljer som kontrast. Men även Bondage Belle, Soft Mesh samt Webbed Thong.

Dessa underkläder är ett måste i varje Bordelle-fans underklädesgarderob. Oavsett om du väljer ett set i läckert rött, mystiskt svart, klassiskt vitt eller dekadent champagne så kommer du garanterat känna dig som en drottning när du bär de här under dina kläder. Det är en kollektion för alla kvinnor som vågar omfamna den de är utan att tona ner sig själva.Kea - Moder naturs vackra men förödande kraft

Bordelle har skapat en begränsad kollektion av unika delar som förkroppsligar Bordelle-estetiken men även inspireras av den vackra och ibland förödande kraften från moder jord. Med sitt namn hämtat från Mauna Kea, en vulkan som sträcker sig långt under havsytan, visar Kea-serien upp en skräddarsydd schweizisk broderad voile i livfulla färger inspirerad av texturen från vatten, vulkaner, glaciärer och blixtar.

Spetsens vackra kontrastkant är inspirerad av mönster från reptiler och djur med fläckar av vävda guldfärgade lurextrådar. Kollektionen har en mjuk men ändå rå raffinerad sensualitet med mjukt broderi kontrasterat med tung 24k guldpläterade detaljer i klassisk Bordelle-anda. Det här är en kollektion för den grundade och modiga kvinnan som vet vem hon är.

Dala - En kollektion byggd på drömmar

Som en dröm som blir sann. I skapandet av den senaste kollektionen Dala har Bordelle inspirerats av det abstrakta men mjuka konceptet drömmar och önskningar. Dessa har införlivats som teman i Dala-kollektionen som är någonting utöver det vanliga. Dala är hämtat från Amygdala som är ett område i hjärnan som är aktivt när man drömmer och kollektionen får oss verkligen att känna oss djupare i kontakt med våra önskningar.Kollektionen har en intrikat broderad satinapplikation inspirerad av kviltning som är ett riktigt hantverk. Den handritade designen ger en illusion av mjuka moln på himlen med utskurna detaljer på en ren voile för att skapa en unik bågad kant där molndesignen syns direkt på din hud. Dala från Bordelle är en kollektion för dig som vågar stiga in i dina visioner och den du drömmer om att vara, inifrån och ut.

Vill du eller någon du känner beställa en specifik modell från Bordelles Signature Line skicka oss ett mail på kundservice@laleia.se eller skriv en kommentar nedan. 


Alla förtjänar BORDELLE!!!!

Hälsningar La Leia Tjejerna ♥️

La Leias logga med fjäder i svart


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.