HON

HON

Vi sträckte ut en hand och ni tog den. Tänk vad kraftfullt det blir när kvinnor samlas.

Vi vill inspirera till riktiga möten och viktiga dialoger. Och nu kan du njuta av vår första del i vår gemensamma kampanj - HON. Låt oss aldrig sluta prata med varandra om det som skaver. Tillsammans bränner vi jord för att nytt ska kunna gro.

Vi gör det här tillsammans. För att varje berättelse, varje kropp och varje kvinna räknas. Och när vi vågar öppna oss om det som skaver och ser varandra i det skapar vi utrymme för någonting nytt. Det här är våra berättelser.
“Jag får ofta höra att jag har en orolig själ, att jag är en nervös människa. Jag vet att jag är osäker och har en låg självkänsla. Jag vill kunna känna mig trygg i mig själv. Jag kan komma dit och längre. Det handlar om att vilja, våga och släppa taget om negativa tankar. Jag kan om jag vill. Jag är nästan där…” Danni.

“Jag har alltid hittat nya fel på mitt kropp. Om det inte har varit mina lår så har det varit mina bröst. Eller min mage. Mina armar. Det tog mig lång tid att inse att det aldrig handlade om min kropp eller om mig utan om det skeva i att vi aldrig får känna att vi duger. Jag börjar hitta hem i mig själv. Sakta men säkert. Och att få dela detta med er är en otroligt läkande del av resan” Tess.

“Jag fick tidigt komplex över min kropp i en musikindustri som då liksom idag är otroligt mansdriven. Jag kände ett behov av att inte ha några skavanker och det var fel på det mesta. Först nu, långt senare i livet har jag insett att jag liksom gett bort min kraft när jag sett mig själv utifrån andras ögon och att det var därför inget förändrades inom mig. Idag arbetar jag med att leva för mig och utifrån att det ska kännas bra. Min kropp, mitt tempel, jag är värd att älskas precis som jag är” Sandra.

Vi gör det tillsammans. Hand i hand. Vi är HON.


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.