Intervju med Pampas - Hållbart mode från Malmö

Intervju med Pampas - Hållbart mode från Malmö

Pampas har snabbt blivit ett märke som både syns och pratas om i Malmö och runt om i Sverige och vi förstår varför. Med sin genomtänkta design och stil som sticker ut skapar Linnéa plagg som verkligen låter dig glänsa. Vi har haft äran att fotografera våra underkläder stylade tillsammans med plagg från Pampas och i den här intervjun ger vi dig en chans att lära känna Linnéa som är grundaren av märket och kreatören bakom alla fantastiska plagg.

la leia i pampas kläder och plagg

Hur kommer det sig att du startade ditt klädmärke Pampas?

Pampas födelse är egentligen en slump. Då jag under pandemin, som turnerande musiker, blev arbetslös och behövde någonting att fylla dagarna med och samtidigt fortsätta få utlopp för min kreativitet - blev kläddesign något som plötsligt fyllde mina dagar. Ganska snabbt märkte jag att folk ville köpa mina saker och äntligen fick jag också starta upp ett företag, som jag alltid velat göra - men egentligen inte vetat inom vad. Bitarna föll på plats helt enkelt.

Vad betyder det för dig att få följa din dröm och skapa någonting eget?

För mig har det alltid varit viktigt att följa mina drömmar och försöka fylla tillvaron med någonting som får mig att må bra och ha kul i den mån det går.

la leia i pampas kläder och plagg


Vad är det mest fantastiska med kvinnokroppen enligt dig?

Kvinnokroppen är fantastisk på så många sätt. Älskar formerna den har, rent estetiskt. Och sen allt den i många fall är kapabel att göra.

Hur ser du på personlig stil och hur det kan hjälpa oss att uttrycka vem vi är?

Jag har nog alltid uttryckt mig själv och vem jag varit genom min stil. Allt från skate-punkare i högstadiet till mer feminint över tonåren. Jag har testat stilar och ytterligheter så länge jag kan minnas och jag älskar att blanda olika känslor och stilar. Att inte begränsas och våga prova utan ramar och mallar, utan rätt och fel, utan begränsningar i vad andra kommer tycka och tänka. Och i mitt skapande är jag kompromisslös och fri från regler, att saker och ting ska vara på ett visst sätt bara för att har jag väldigt svårt för och skapar därför utan regler och bara-för-att-tänk.

Vilket råd skulle du ge till dig själv för fem år sedan?

Is i magen. Håll ut.

la leia i pampas kläder och plagg

Vill du veta mer om Pampas?

Kika gärna in på Pampas hemsida https://www.pampas.nu/ och följ @pampas.nu på Instagram för att få uppdateringar kring släpp av plagg och annat härligt. Pampas fysiska butik finns på Nobelvägen 90 i Malmö för dig som vill prova plaggen i verkliga livet innan du bestämmer dig.


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.