Julklappstips och lyxiga underkläder inför festligheterna

Julklappstips och lyxiga underkläder inför festligheterna

Finns det någon bättre julklapp än det som faktiskt kommer till användning? Hos oss på La Leia hittar du ett brett utbud av underkläder som passar just den du vill ge bort en gåva till. Eller varför inte satsa på ett presentkort? Då kan personen du vill skämma bort komma in till oss i lugn och ro, få hjälp från våra experter att hitta rätt underkläder och välja ut någonting som känns helt rätt.

Vi har självklart även många lyxiga, härliga underkläder inför vinterns alla festligheter. Sådant som sitter fantastiskt på kroppen men som även ger det där lilla extra. Oavsett vilken stil du gillar så har vi någonting för just dig.

Glammigt och dekadent för dig som vill känna dig som en drottning

Bland våra favoriter just nu hittar du Lise Charmels underkläder, nattlinnen och bodies i mörka toner med fantastiska detaljer. Med fina flertrådsbroderier, transparent tyll och en sensuell design utöver det vanliga är det en fantastisk gåva antingen till dig själv eller någon du bryr dig om. Varför inte mixa och matcha olika märken och bära Lise Charmels set Deese En Glam med gulddetaljer insvept i en vacker guldig sidenkimono från Vibeke Scott?

Även Aubade, ett av våra favoritmärken för underkläder utöver det vanliga, har lyxiga produkter som är perfekta inför vintern. Deras klarröda serie Toi Mon Amour är vacker året om men känns extra passande såhär inför jul. Här får du bekvämt och lyxigt i ett och kan välja mellan olika modeller som pyjamasbyxa, skjorta, nattlinne, shorts, linne och kimono helt efter tycke och smak.

Lise Charmel underkläder

Klassiska och stilrena presenter i hög kvalitet

Vi har självklart även nattplagg och underkläder för dig som föredrar det enkla, stilrena och vackra. Bland våra klassiker finns serien Natural Comfort från Hanro som är de perfekta plaggen att mysa hemma i. De är mjuka och lätta mot huden, har fina detaljer och återvunna knappar. I vårt sortiment från Hanro hittar du även deras klassiska morgonrockar i vitt och rosa som är stora favoriter. Det här är presenter som kan användas och älskas en lång tid.

För dig som vill ha någonting klassiskt med lite mer detaljer har vi Aubades serie i naturvitt. Den ger en helt annan känsla än de klarröda varianterna med sitt sobra, mjuka utseende i 100 % silke med spetsdetaljer. Om det är någonting vi vill svepa in oss i under långsamma morgnar så är det just detta.

hanro & aubade

10 % rabatt till dig som vill köpa ett presentkort eller upplevelsepaket

Känner du fortfarande att det är svårt att bestämma dig? Bara lugn. Fram till 24/12 har vi 10 % rabatt till dig som vill köpa ett presentkort eller boka ett upplevelsepaket. På så sätt kan antingen du eller någon du håller kär få välja helt fritt ur vårt sortiment med hjälp av våra fantastiska experter. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.

Till presentkort & upplevelsepaketet

 


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.