Let´s Get Married!

Let´s Get Married!

Vi finns här för dig med vår kompetens och expertis kring underkläder under alla skeden i livet och det gäller självklart även för dig som ska gifta dig. För den blivande bruden erbjuder vi vårt koncept Let’s Get Married där du får en exklusiv utprovning av brudunderkläder tillsammans med dina vänner där ni har butiken för er själva. Vår personal hjälper till med vackra lösningar under olika typer av skärningar av brudplagget och ni blir överösta med bubblor, mys och en fin överraskning. Vi fördjupar oss även kring vackra sovplagg inför er stundande ceremoni och provar badkläder inför honeymoon för er som önskar det. Snygga underkläder med bra passform kan vara lika viktigt som klänningen.

Vi vill guida dig till rätt underkläder inför ditt bröllop, underkläder som får dig att känna dig vacker inifrån och ut och förstärker silhuetten . Underkläder som omfamnar din kropp och som får dig att glänsa extra på din stora dag. Det viktiga för oss är vad just du trivs i och vad som får dig att känna dig vacker och bekväm. Vi delar gärna med oss av tips på härliga underkläder som kan passa till bröllop men du kan självklart välja någonting helt utanför boxen om det är mer din melodi.

Att välja rätt underkläder till sitt bröllop kan vara lika viktigt som klänningen. De syns inte men de bör ge dig en fantastisk känsla och stärka självförtroendet. Någonting du väljer ut för din egen skull. Därför älskar vi att möta och guida dig som är ute efter vackra och bekväma brudunderkläder. Att få dela och guida inför en av de mest fantastiska upplevelserna i livet!

Underkläder för bruden - Vigsel, fest och allt därefter.

Det första man tänker på när det kommer till brudunderkläder är nog det set man har på sig under vigseln/ceremonin. Du kanske sätter på dig det redan på morgonen, äter en härlig frukost och njuter av hur vacker just du känner dig inför den här speciella dag innan det är dags att ta på dig din klänning. Om du gillar klassisk vit spets är serien A L'Amour från Aubade en riktig skönhet eller deras Fleur De Tattoo-serie i en ljusrosa nyans enormt vacker. För dig med större byst finns Freyas vackra Soiree i vitt med härliga detaljer och otroligt stöd.

Sedan kan det vara så att du vill byta om till nya underkläder inför festen efter en lång dag. Du kanske antingen vill ha ett till vitt set redo eller kanske byta till någonting helt nytt som ett färgglatt set i spets från Cosabella eller Bordelle om du älskar detaljer och extra allt. Vi har ett brett utbud både för dig som tycker om vita eller ljusa brudunderkläder men även för dig som vill ha någonting mer lekfullt eller edgy. Kom ihåg: Det är din dag och det viktiga är att du känner dig vacker i de underkläder du väljer till ditt bröllop. Det finns inte rätt och fel!

Bröllopsnatten och allt därefter.

Inför natten vill du kanske byta om till någonting mjukt och följsamt i siden eller vill du kanske sova naken, vara vild och fri. Det viktiga är att du väljer det som känns rätt för dig. Om du vill ha ett härligt nattlinne så hittar du vackra vita skapelser i siden från Luna Di Seta i vårt sortiment. De har även lyxiga sidenshorts med matchande linne för dig som föredrar tvådelat.

Om du hellre sover naken vill du kanske gå upp på morgonen efter en härlig natt och svepa in dig i en vacker kimono eller morgonrock. Vad sägs till exempel om en härligt färgglad och mönstrad morgonrock från Bassetti eller en bubbelgumsrosa sidenvariant från Luna Di Seta? Det är någonting speciellt med att avnjuta en god frukost och ta en lugn morgon insvept i lyxiga material.

Oavsett vad du är ute efter när det kommer till brudunderkläder, från morgon till kväll, så har vi på La Leia någonting för dig. Köp ditt presentkort för Let’s Get Married här och hör av dig till oss med eventuella frågor och funderingar. Vi finns för att guida dig med vår expertis kring underkläder så att du hittar helt rätt inför din stora dag. Grattis! 


1 kommentar


  • Katrina Monarco

    Älskar denna färgsättning, så enkel och fin! Är väldigt sugen på att klicka hem en snygg grön bikini, det är så fint när man är lite brun ;-)


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.