Jubileum - Lucky 13

Jubileum - Lucky 13

För en månad sedan firade vi att vi har fått finnas i tretton år och vi är otroligt tacksamma över att få göra den här resan med dig. Det känns helt otroligt att vi har klarat oss genom en pandemi och det betyder enormt att vi får förvalta arvet efter allas vår Erika. På hennes födelsedag bjöd vi in till fest i vår butik på Södra Förstadsgatan och det var en underbar dag. Det skulle regna men det var som om Erika tog bort alla moln precis när det var dags att sätta igång att fira. I det här inlägget vill vi tacka alla inblandade som var med och gjorde dagen till ett minne som vi kommer att bära med oss länge.

Dagen bjöd på många höjdpunkter.

På dagen firade vi tillsammans med alla underbara kunder i La Leia-familjen och efter 16 firade vi med vänner, samarbetspartners och familj. Vi vill verkligen tacka alla som kom samt alla fantastiska sponsorer som satte guldkant på dagen. Select Spritz sponsrade med drinkar och vi hade tillstånd att servera utanför butiken där vi välkomnade till fest. Nathalie Mitoviski var på plats och piffade till alla lite extra. Candy People sponsrade med godis som gjorde festen extra härlig. Cafe Mellis, Scandinavian Cosmetics och Skin Improvement by S stod för det lyxiga innehållet i goodiebagsen.

Blogg fest 13 år

Vi är så tacksamma och ödmjuka över att få finnas kvar efter så många år, att få förvalta Erikas arv och ha helt fantastiska kunder och samarbetspartners. Tänk att vi har klarat oss genom en pandemi och allt annat som har hänt tillsammans. Tack till dig som kom förbi och som gör det möjligt för oss att finnas år efter år. Om du inte hade möjlighet att komma förbi just den här dagen vet du var vi finns. Vi på La Leia välkomnar dig alltid med öppna armar om du vill komma in till oss, fira dig själv och fira KVINNAN med någonting som just du känner dig vacker i.

La Leias personal på 13 års fest


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.