Njut av sommarens läckerheter

Njut av sommarens läckerheter

I sommar dras vi till härliga mönster, roliga färger och annat som sätter guldkant på semestern. Varför inte satsa på en rödrosa bh vars nyans påminner om svenska jordgubbar? En blommig bikini? Eller en gul bh vars färg påminner om en saftig mango?

Underkläder i somriga färger

Oavsett vad du förknippar med sommaren har vi på La Leia härliga underkläder för alla smaker. Du hittar till exempel en ljusgul plunge-bh från Tom i nyansen “Limoncello” i vårt sortiment som är en läcker färgklick på sommaren. Eller varför inte satsa på ett färgstarkt rosa set som Rosalia från Marie Jo i nyansen Luminoso? Det sätter extra semesterstämning och passar både till vardags och till fest när du vill ha det lilla extra.

Färgstarka och mönstrade badplagg

Även när det kommer till badplagg finns det många härliga varianter att välja på i glada färger och modiga mönster. Baddräkten Active Retro från Seafolly finns både i somrigt klarröd och en solig gul nyans. Med sin djupa rygg och snygga skärning är den riktigt läcker både som den är och kombinerad med en härlig hatt och solglasögon. Om du vill ha någonting turkost istället så är den leopardmönstrade bikinin Alghero från Primadonna Swim en av våra favoriter. Här får du lite av varje: Ett härligt mönster, en färg som påminner om ett turkost hav och riktigt bra stöd. Varför välja när man kan få allt på samma gång?


Njut till fullo av semestern!

Vi på La Leia hoppas att du får en riktigt härlig semester med god mat och fantastiska upplevelser. Tveka inte att höra av dig till oss eller komma in i våra butiker om du behöver prova ut nya underkläder och hitta rätt storlek. Vi hjälper dig gärna med vår expertis och finns alltid här om du behöver oss.

Hälsningar La Leia Tjejerna ♥️

 


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.