Nyhet! Shape & Tape med Bye Bra

Nyhet! Shape & Tape med Bye Bra

Nu hittar du det fantastiska varumärket Bye Bra hos oss på La Leia. Bye Bra specialiserar sig på produkter som gör det möjligt för dig att skippa underkläderna men ändå få stöd och täckning när du vill det. De har ett brett utbud av nipple covers, kroppstejp, korsetter, silicone lifts och sömlösa bhar i olika färger. På så sätt kan du ha på dig vilka kläder du vill utan underkläder som sticker ut eller syns genom tyget.

Underkläder som inte syns under dina kläder

I Bye Bras sortiment hittar du bland annat en perfect cleavage tape med tillhörande satin nipple covers som är följsam och fäster bra på kroppen. Med den här kombinationen kan du skapa en vavavoom-klyfta även utan bh. Deras bh Gala sitter fantastiskt fint och bra då den fästs med silikon på insidan. Bara axlar och bar rygg i sommar! Vill en istället ha en djupare ringning framtill samt öppen rygg är U-style det perfekta valet. Dessa bhs tvättas med ljummet vatten och en droppe diskmedel efter användning och kan då brukas minst 25 gånger. Du kan även välja en body tape roll med tillhörande beiga nipple covers för att forma bysten utan underkläder som sticker fram under din outfit. Om du vill ha någonting lite mer festligt finns det även röda nipple covers med paljetter eller svarta med paljetter och tassels. Så lyxigt!Så fungerar cleavage tape och nipple covers

Är det första gången du testar nipple covers eller cleavage tape? Bara lugn, vi hjälper dig! Om du kommer in i någon av våra butiker så förklarar vi gärna hur produkterna fungerar så att du kan fästa dem på ett bra sätt hemma. Cleavage tape och nipple covers lyfter brösten från sidan, mot mitten av bröstet för en förstärkt klyfta utan underkläder.

Så fäster du nipple covers och cleavage tape

Så hur fäster man nipple covers på bästa sätt? Torka först av huden med en mjuk handduk och placera sedan nipple covern över bröstvårtan. Den L-formade biten lyfter bröstet och vänder det inåt medans den omvända T’et ger extra stöd. Dra av skyddsfilmen och lägg den blomformade patchen över bröstvårtan. Dra upp bröstet till önskad höjd och tejpa fast den självhäftande vingen på huden. Viktigt! Applicera alltid på ren och torr hud utan oljor, krämer, lotioner eller andra kosmetik, gäller samtliga produkter från Bye Bra med silikon. De här produkterna passar bäst för dig som har kupa A till F och tejpen går att använda en gång.

Dermatologiskt testade produkter

För oss på La Leia är det självklart viktigt att produkterna vi säljer är snälla mot din hud och din byst. Bye Bras produkter som fäster på kroppen är dermatologiskt godkända och hypoallergena. De är skapade för att vara så skonsamma som möjligt både för huden och bröstvårtorna. Om du har fler frågor eller funderingar kring Bye Bra så är du varmt välkommen att kontakta oss eller komma in i några av våra butiker. Vi på La Leia finns här för dig med vår expertis och guidar dig till underkläder som känns rätt för dig och din kropp.

La Leia Tjejerna ♥️


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.