Packa väskan inför midsommar!

Packa väskan inför midsommar!

Midsommar närmar sig med stormsteg och vi ser fram emot fest, gemenskap och god mat. Det ska bli så fint att få fira in sommaren med nära och kära. Hos oss på La Leia hittar du massor av guldkorn som är bra att ha nära till hands när du ska packa väskan inför midsommarweekend. Inspireras av vackra nyanser, härliga mönster och svala go to-plagg som är ett måste under sommarens get aways.


Sju sorters blommor

Oavsett om du vill plocka sju sorters blommor att lägga under kudden eller inte är det ett härligt tema att inspireras av. Vad sägs till exempel om serien badkläder Woolf från Andres Sarda med ett härligt storblommigt mönster? Eller Primadonnas vackra Alalia Spring blossom i härlig mintgrön och dov aprikos? För dig som gillar lite mer nedtonade nyanser finns även Divine Sömlös Helkupa Patine från Primadonna i en ljuvlig dimrosa nyans.

Du behöver inte välja mellan komfort och vackra detaljer på midsommar eller vid något annat tillfälle. Njut av att veta att du har magiska underkläder under din midsommarklädsel som får dig att känna dig bekväm och vacker både under dagen och kvällen.Ett dopp i det blå

Om du firar midsommar nära havet eller en sjö vill du kanske smita iväg och ta ett dopp i det blå. Hos oss på La Leia hittar du massor av badkläder i alla färger och former. Är du den som väljer modiga mönster och häftiga skärningar? Eller vill du ha en mer klassisk variant? Om du kommer in till någon av våra butiker  hjälper vi dig gärna att hitta en ny favorit så att du är redo när du ska packa väskan inför midsommarweekend och alla andra sommaräventyr!En midsommarnattsdröm

När firandet är slut och det är dags att gå till sängs vill du kanske slinka in i ett härligt och svalt nattlinne. Luna Di Seta har flera olika vita sidennattlinnen som känns som gjorda för midsommarnatten. De har även shorts, linnen och kimonos i samma härliga material för dig som föredrar det. Ett plus med vackra nattkläder är att de är härliga att ha på sig även på morgonen när du äter frukost i lugn och ro.Vilka är dina sommarfavoriter?

Har du några stående favoriter som alltid åker fram när du ska packa väskan inför midsommarweekend? Eller när du ska iväg på längre semester? Dela gärna med dig och berätta om dina bästa sommarunderkläder och badkläder. Vi på La Leia finns alltid här för dig när du vill hitta nya älsklingar till underkläderslådan.

Puss & Kram 

La Leia Tjejerna ♥️


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.