Sensommar Blues

Sensommar Blues

Än känns det som sommar i luften men vi börjar så smått plocka fram höstens läckra nyheter. Är du sugen på nougatbruna nyanser och sockervaddsrosa? Eller kanske en djupt rostig rosa ton och ett härligt set i blågrått? Vi har plockat ihop ett flertal härliga nyheter som vi tror att du kommer att älska och vilja bära inför hösten. Det finns fantastiskt mycket fint både för dig som är sugen på någonting nytt och inspirerande och för dig som vill fylla på basgarderoben med vardagsfavoriter.

Blått är flott ~

Averos serie i den ljuvliga nyansen Atlantic Blue är perfekt för dig som vill ha någonting nertonat som ändå är i färg. I samma ton finner du även serien Madison med både en smickrande body och  bh samt matchande trosor i två olika modeller så att du kan välja det som känns bäst för dig. Dessa underkläder sitter enastående på kroppen, känns enormt mjuka och bekväma och piggar upp med sina härliga detaljer. Är du snarare ute efter en djup, mörkblå nyans? Då har vi även den majestätiska serien Tom i kulören som heter Majestic Blue. Ett härligt lyxigt tillskott i basgarderoben.

Som ljusrosa blomblad och nypon ~

Vi har inte tröttnat på härliga ljusa nyanser bara för att hösten närmar sig. Vad sägs om till exempel den vackra nyansen pearly pink som finns i underkläder från både Marie Jo och Primadonna? Denna ljuvliga färg för tankarna till mjuka rosenblad. Precis som med de blåa nyanserna är den ett härligt tillskott i basgarderoben för dig som vill ha bekväma underkläder som omfamnar kroppen men som ändå har det där lilla extra. Avero har även den härliga färgen wild ginger som ger en riktigt härlig stil i kombination med deras snygga rutmönster och blomsterdetaljer.Läckra spetsar och nougattoner ~

En annan nyhet som verkligen förgyller höstens underklädesgarderob är nyansen Candle Night från Marie Jo. Här kan du välja mellan fyra olika läckra bh-modeller och tre olika trosor för att verkligen hitta det som känns rätt för dig. De mjuka höstbruna tonerna passar perfekt tillsammans med de vackra snitten och snygga spetsarna. Är du osäker på vilken bh-modell som tilltalar dig mest? Kom gärna in i någon av våra butiker så hjälper våra experter dig att hitta rätt.

Hälsningar La Leia Tjejerna ♥️

La Leia logga med fjäder


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.