Tjejkväll 2.0

Tjejkväll 2.0

Vi älskar att träffas och skapa minnesvärda stunder tillsammans. Om det är någonting som ligger oss varmt om hjärtat så är det just mötena med dig, att få ge dig bästa möjliga service och ta del av dina erfarenheter och reflektioner kring underkläder och annat i livet. Och nu har vi en rolig nyhet att dela med oss av.
Det är nämligen dags att lansera vårt koncept Tjejkväll 2.0!

Så vad innebär det? Du bjuder in dina närmsta väninnor, bokklubbstjejerna, bästa kollegorna eller vem du nu vill på en härlig kväll med bubbel och tilltugg, utprovning med experthjälp och shopping hos oss. Tar du med dig fyra stycken vänner får du ett presentkort värt 800 kronor att handla för, om du tar med dig fem vänner får du 1000 kronor och sex stycken vänner eller fler ger dig 1200 kronor.

Varje kväll inleds med utbildning, tips och tricks när det kommer till underkläder. Vi delar med oss av vår expertis så att ni har koll på saker som kan vara bra att veta kring underkläder i allmänhet och vårt utbud. Efter det har ni en härlig kväll framför er med trevligt sällskap, härliga underkläder och goda tilltugg. Kan det bli bättre? Vi ser så mycket fram emot att träffa dig och dina vänner, ha en trevlig kväll tillsammans, dela med oss av vår kärlek för underkläder och få ge er bästa möjliga service.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill boka in just din Tjejkväll 2.0. Varmt välkommen för en härlig shoppingkväll hos oss på La Leia!Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.