Trosprat

Trosprat

Vilka trosor ska man välja?

Det finns otroligt många olika sorters trosor att välja på beroende på din egen stil, smak, vad du ska ha på dig och vad du känner dig bekväm i. En perfekt trosa ska verkligen kännas bra oavsett om du vill ha något enkelt, stilrent och bekvämt eller om du vill ha någonting som känns lyxigt och extra allt. Någonting som får dig att känna dig vacker och självsäker inifrån och ut. Hos oss på La Leia hittar du massor av olika trosor att välja mellan och vi finns såklart här om du vill ha personlig service och hitta de perfekta trosorna för just dig.

Vad finns det för olika trossorter?

Det finns otroligt många olika olika trossorter och modeller att välja på. Vad som är de perfekta trosorna är helt enkelt upp till dig och vad du tycker om. Är du kanske den som vill ha en snygg string i härlig spets? Eller är du ute efter en hög shaping trosa som ger kroppen stöd? Fastnar du oftast för brazilian eller hipster? Kom gärna in till någon av våra butiker och testa dig fram kring vad som passar dig. Och välj såklart gärna flera trosmodeller om du tycker om att variera dig!

Vilka trosor ska man ha?

När du väljer trosor kan du antingen utgå från vilka underkläder du tycker är snygga eller välja trosor som syns lite under dina kläder. Om du bär tightare plagg kan det kanske passa bättre med string eller andra trosor som inte lämnar en linje. Vissa av oss trivs i trosor med hög midja och andra är ute efter en lägre modell. En del vill ha spets och edgy detaljer medan andra föredrar enkla men snygga bastrosor. Hos oss på La Leia hittar du massor av olika modeller så att du kan välja beroende på vad du tycker om och trivs med. Det viktiga är att just du känner dig vacker och bekväm i de underkläder du väljer.

Hur många trosor behöver man?

Det finns inte ett enkelt svar kring hur många trosor man behöver. Precis som när det kommer till modell, material och passform så är det individuellt hur du utformar just din underklädeslåda. Fundera på vad som känns bra utifrån faktorer som hur ofta du tvättar, om du vill ha några extra av varje om du gillar olika modeller eller om du byter efter träning och vill ha fler på grund av det. Du kanske har flera likadana trosor av någon sort och några enstaka av någon annan. Vi ger gärna tips på en bra blandning utifrån just dina behov. 

La Leias Logga med vacker svart fjäder


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.