Vad betyder underkläder för självkänslan och självförtroendet?

Vad betyder underkläder för självkänslan och självförtroendet?

Vi har sagt det innan och vi säger det igen: Det handlar om underkläder. Men det handlar om så mycket mer än bara underkläder. För oss på La Leia är det otroligt viktigt att du som kommer in till oss känner dig sedd, hörd och vacker precis som du är. Underkläderna är pricken över i:et, frostingen på tårtan, för det är du som står i centrum. Vi vill hylla DIG, din unika skönhet, ditt liv och den just du är.

Underkläder kan kanske verka vara någonting ytligt men för oss betyder det enormt mycket. I vårt arbete på La Leia får vi möta dig där du är i livet just nu. Vi får en möjlighet att se dig och kan hjälpa dig att känna dig vacker oavsett hur din kropp ser ut. Att få ge dig bästa möjliga service och se till att du får den experthjälp, hittar de underkläder som verkligen känns bra för dig är betydelsefullt för oss på ett djupare plan. Och vi växer genom varje möte, vid varje underklädesprovning och samtal som uppstår när just du kommer in till oss.
Du kanske är någon som behöver hjälp att hitta din nya bh-storlek efter en graviditet och amning. Eller har du gått ett halvt liv och aldrig haft en bh som sitter riktigt bra. Oavsett om du är den som vill ha någonting lyxigt som får dig att sträcka på dig lite extra eller söker enkla, sköna underkläder som kramar om kroppen har vi någonting för dig och hjälper dig gärna att hitta det som känns rätt.

För livet handlar om så mycket mer än underkläder. Men att ha underkläder som känns bra kan göra stor skillnad för självkänslan och självförtroendet. Den där stunden i provrummet som bara är din, där du kan testa dig fram i lugn och ro och hitta någonting som känns rätt för dig kan göra otroligt stor skillnad. Framförallt om du är en av dem som har haft negativa upplevelser kring provrum och utprovningar tidigare. Vi brinner för att du ska känna dig sedd, vacker, trygg, utvald och uppskattad precis som du är.

Att köpa någonting fint till sig själv som sitter bra är kanske det som får en att bli på bättre humör, sträcka på dig lite extra, våga ta för sig och stråla ikapp. Det börjar med dig men underkläderna blir det där lilla extra, som en silverlining som lyfter den skönhet du redan har.

Hur påverkar underkläder ditt humör, din självkänsla och ditt självförtroende? Och hur skulle vi kunna stärka dig att våga glänsa lite extra och stå starkare i den du är? 

Hälsningar La Leia Tjejerna 💖


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.