Varumärke i fokus - Cosabella

Varumärke i fokus - Cosabella

Cosabella är, som du säkert har märkt, ett av våra absoluta favoritmärken. Här har du ett märke som skapar snygga och bekväma underkläder i härliga färger. Perfekt för dig som vill bygga upp en bra men rolig underklädesgarderob. Delarna säljs separat så att du kan kombinera fritt mellan olika modeller, färger och mönster och hitta dina personliga favoriter. Deras enfärgade spetstrosor är även snygga att kombinera med bhar från andra varumärken. Här kan du läsa mer om Cosabella och varför vi tycker om dem så mycket som vi gör.

Bekväma spetsunderkläder

Ett av Cosabellas kännetecken är klassiska spetsunderkläder som passar olika kroppsformer och sitter skönt på plats hela dagen. Deras signaturkollektion Never Say Never är en stor favorit i Hollywood och vi förstår varför. Den är älskad för dess vackra blommönstrade mjuka spets som är precis lika bekväm som den är snygg. Bär ett par trosor ur kollektionen tillsammans med din favoritbh, kombinera trosor och topp i olika färger eller hitta ditt eget matchande set. Med serien Never Say Never är möjligheterna oändliga och hos oss på La Leia hittar du många olika varianter. Kom in och prova ut just dina favoriter.

cosabella spets trosor och bh utan bygel

Mixa och matcha underkläder för just din stil

Med Cosabellas underkläder kan du själv välja om du vill bära matchande underkläder eller testa dig fram med olika kombinationer. Trosorna från Never Say Never-serien finns i allt från en riktigt hög trosa till en nätt stringtrosa, med många varianter där emellan, för att du ska kunna hitta en trosa som känns rätt för just dig. Detsamma gäller topparna. Cosabella erbjuder en bred variation av mjuka bhar i spets i allt från longline till en triangelbh med tunna axelband för att passa dig oavsett hur din byst ser ut. De har dessutom flera modeller som passar dig med större byst och ger bra stöd. Är du osäker på vilken modell som passar just dig? Välkommen in till en av våra butiker så hjälper vi dig med vår expertis kring underkläder.

Klassiska pyjamasar i fantastisk kvalitet

Förutom härliga spetsunderkläder har Cosabella även klassiska pyjamas som är perfekta presenter nu inför julen. Eller varför inte köpa en till dig själv att krypa upp i soffan i med en kopp te eller varm choklad? Om det är något vi ser fram emot inför högtiderna och ledigheten så är det just mysiga stunder hemma i lugn och ro iförd sköna underkläder. Du behöver verkligen inte välja mellan att vara bekväm och klä dig i någonting snyggt och Cosabella är verkligen ett exempel på det.

cosabella pyjamas

Oavsett om du vill ha någonting vackert till dig själv eller till någon du bryr dig om så finns vi på La Leia här för dig och guidar dig rätt i underklädesdjungeln. Tveka inte att höra av dig till oss eller komma in till en av våra butiker om du har några frågor eller funderingar.


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.