Vi firar kärleken både för oss själva och för varandra

Vi firar kärleken både för oss själva och för varandra

Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg. Oavsett om du vill köpa något vackert till dig själv eller någon annan du bryr dig om har vi massor av härliga underkläder för alla smaker. Ta dig en stund i vårt provrum och fira kärleken till dig själv och låt oss guida dig till den perfekta passformen och en stil som verkligen får dig att känna dig vacker inifrån och ut. Eller låt oss ge dig tips på en lyxig, romantisk present till din partner. Väljer du en vacker men omfamnande helkupa som känns fantastisk under din Alla Hjärtans Dag-outfit? Eller sveper in dig i en lyxig morgonrock för långfrukost i sängen? Vi finns här för vägledning och support så att alla som bär underkläder från oss ska få känna sig vackra precis som de är.

Härliga underkläder i kärlekens färger

Om du är ute efter något som direkt för tankarna till Alla Hjärtans Dag-temat känns kanske något rött eller rosa helt rätt. PrimaDonnas longline First Night ger en coolare känsla med underbara detaljer i ryggen och kommer i en stark röd färg. Eller varför inte satsa på Empreintes Aghate som är det bästa av två världar med sitt vackra spetsmaterial och eldiga röda nyans? Ett rött underklädesset är fantastiskt i underklädeslådan både inför Alla Hjärtans Dag och som basunderkläder. Rött är nämligen, tro det eller ej, en färg som syns väldigt lite under de flesta kläder. Därför är det något vi varmt rekommenderar både för dig som vill ha någonting kul och festligt och för dig som vill bygga upp en bra bas av underkläder för alla tillfällen.

Skira spetsar och romantiska pasteller

För dig som föredrar någonting ljusare än rött har vi även massor av härliga, romantiska underkläder i vitt och pasteller. Vad sägs till exempel om Aubades Danse Des Sens Balconette Opal som är en klassisk vit spetsbh i fantastisk kvalitet? Eller Elomis Matilda Helkupa i färgen Rose eller Kiss med hjärtan och läckra dekorativa sömmar och fantastisk support? Vi älskar dessa skira, härliga skapelser som både känns romantiska och påminner oss om att våren är på väg. Oavsett om du väljer någonting fint till dig själv eller vill ge bort ett set som gåva till någon du älskar så finns det mycket vackert att välja på.

Edgy och klassiskt i svart

Du behöver självklart inte välja någonting rött eller typiskt romantiskt bara för att Alla Hjärtans Dag närmar sig. Det viktiga är att du hittar det som får just dig att känna dig vacker, bekväm, självsäker eller hur just du vill känna dig. Är du kanske den som snarare fastnar för mer edgy eller klassiska underkläder i svart? Aubades bh Danse Des Sens Balconette är en otroligt skapelse i spets och Elomis Eugeine är en edgy bh med band över bysten som är fantastisk även när den kikar fram under dina favoritplagg. Välj de underkläder som känns bäst för just dig oavsett högtid. Vi finns här och ger dig bästa möjliga service oavsett om du kommer in i våra butiker eller handlar online. 


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.