Welcome to the jungle!

Welcome to the jungle!


Är du redo att ta ut svängarna och möta sommaren med självförtroende och extra allt? Vi älskar färgstarka mönster, lyxiga saronger och badplagg som sticker ut. Våga vara modig och prova någonting nytt inför härliga dagar i solen. Hos oss på La Leia hittar du massor av badplagg som gör varje sommardag till en fest.

Stick ut i blommigt i baddräkten Woolf från Andres Sarda har en klassisk men iögonfallande design. Den har en vacker ringning, ett härligt storblommigt mönster som sticker ut och en naturfärgad kedja som ger en spännande detalj. Det här är en baddräkt för dig som vill ha någonting stilrent men modigt på stranden. Om du istället är sugen på något småblommigt och färgglatt kan vi verkligen rekommendera Elomis bikini plain sailing. Här får du en härligt hög trosa och en bikinitopp med eller utan volang i ett klarrött mönster som kan pigga upp vilken dag som helst.


Baddräkten Hitachi från Gottex är ett annat alternativ för dig som älskar rött men som vill ha en vacker mönstrad baddräkt med smickrande passform. Eller varför inte bära den som topp under ett par jeans till sommarens fester?

Lyx, flärd och va va voom

För dig som föredrar andra mönster finns det även andra modiga, härliga badplagg att välja mellan. Vad sägs till exempel om Gottex baddräkt Gala som utstrålar lyx och flärd med sitt mörkblå och vita mönster som bryts av med starkt orange och tryckta guldiga kedjor? Med sin klassiska silhuett och låga rygg ger den det bästa av båda världar för dig som inte vill välja mellan klassiskt och modigt.


Och när vi ändå pratar om lyx måste vi nämna serien Manuela från Marie Jo. Här får du en riktigt härlig retrokänsla med ränder och färgstarka gula detaljer. Den perfekta kombinationen av lyxigt, klassiskt och lekfullt.

Ta med djungeln till stranden

Det är någonting speciellt med gröna blad, eller hur? Freyas bikini jungle oasis är perfekt för dig som vill ha en klassiskt passform och en bekväm bikini men längtar efter ett färgstarkt mönster. Guldringen framtill under bysten, och på tangatrosan om du väljer den, är en rolig detalj med lyxig känsla.

Svep in dig i en lyxig sarong efter badet

När du har svalkat dig i havet vill du kanske svepa in dig i en lyxig sarong. Gottex Golden Era Pareo finns i två vackra färger: En i ett härligt gyllene mönster och en i färgstarka blåa toner som sticker ut. Kanske kombinerar du någon av dem med en oversize solhatt för att skydda ansiktet mot solen?

Det finns så många härliga badplagg att välja på och vi på La Leia finns alltid här för dig som vill ha råd och vägledning. Kom in i någon av våra butiker eller skriv till oss så hjälper vi dig att hitta rätt badplagg för just dig.

Hälsningar La Leia Tjejerna ♥️


Kommentera

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.