Användarvillkor

Betalning

På La Leia betalar du med säkra betalningslösningar. Genom betalning med Klarna Checkout kan du välja trygg betalning via faktura, konto med avbetalning eller kort. Om du bor utomlands kan du kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning.
Företagsnamn: La Leia of Sweden AB Organisationsnr: 559156-3811

Orderbekräftelse

Vi mailar dig en orderbekräftelse efter din beställning. Kontrollera att bekräftelsen stämmer överens med dina önskemål. Vill du ändra något i din beställning ska du göra det fortast möjligt efter ditt köp, Du kan kontakta oss här. Om du inte hittar din orderbekräftelse kan det vara bra att kika i mappen för skräppost i din mail.
När vi har lämnat in ditt paket till PostNord kommer du att få ditt kollinummer via mail så att du kan spåra paketets väg hem till dig. När paketet är på väg till dig får du information om det i ett sms. Sedan levereras din beställning med PostNord. Får det inte plats i brevlådan får du ett sms med kollinummer och information om när ditt paket är redo att hämtas ut.

Klarnabetalning

När du väljer att betala med faktura kan varorna enbart skickas till din folkbokföringsadress. Läs mer om tjänsten på Klarna eller kontakta Klarnas kundtjänst på 08 - 120 120 10. Beroende på vilket betalsätt du väljer kan olika avgifter tillkomma.

Öppet köp

Tillfälligt förlängda leveranstider
I dagsläget har vi oklar information från några av våra leverantörer angående leveranstider. Då vissa av våra produkter är beställningsvaror tackar vi er för att ni har tålamod med leveranserna. Vi uppdaterar er via mail om det kan räknas med eventuella fördröjningar.

Våra tips för att handla present

Ta reda på hennes storlek. Du kan titta i en bh hon använder och gillar. Använd vårt filter för att hitta alla produkter i rätt storlek. Happy shopping! Om du vill kan vi slå in paketet åt dig. Vi älskar att hjälpa till! För experthjälp är du välkommen till några av våra butiker i Malmö eller kontakta oss per telefon eller mail. Vet du inte vilken storlek hon har kan du också skicka en bild till oss.
Vi har fria storleksbyten om det mot förmodan inte skulle passa och det går även bra att byta till ett presentkort som kan användas vid senare tillfälle. Om du har betalat med presentkort återbetalas du med ett presentkort vid eventuell retur.