KÖP NU BETALA SENAREMed Klarna

Valuta

Villkor för användning

Betalning

Hos La Leia betalar du med säkra betalningslösningar. Genom att betala med Klarna Checkout kan du välja säker betalning via faktura, konto med avbetalning eller kort. Bor du utomlands kan du kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning.

Företagsnamn: La Leia AB
Organisationsnummer: 559156-3811

Klarna Betalning

När du väljer att betala med faktura kan varorna endast skickas till din folkbokförda adress. Läs mer om tjänsten på Klarna eller kontakta Klarnas kundtjänst på 08 - 120 120 10. Beroende på vilket betalningssätt du väljer kan olika avgifter tillkomma.

Orderbekräftelse

Vi kommer att maila dig en orderbekräftelse efter din beställning. Kontrollera att bekräftelsen stämmer överens med dina önskemål. Om du vill ändra något i din beställning måste du göra det så snart som möjligt efter ditt köp. Du kan kontakta oss här . Om du inte hittar din orderbekräftelse kan det vara bra att leta i skräppostmappen i din mejl.

När vi har skickat in ditt paket till PostNord får du ditt paketnummer via mail så att du kan spåra paketets väg hem till dig. När paketet är på väg till dig får du information om det i ett sms. Då levereras din beställning med PostNord. Om det inte får plats i brevlådan får du ett sms med paketnummer och information om när ditt paket är klart att hämtas ut.

Öppet köp

Tillfälligt förlängda leveranstider

Vi har för närvarande oklar information från några av våra leverantörer angående leveranstider. Eftersom vissa av våra produkter tillverkas på beställning, tackar vi för ditt tålamod med leveranserna. Vi kommer att uppdatera dig via e-post om några förseningar kan förväntas.