KÖP NU BETALA SENAREMed Klarna

Valuta

Vanliga frågor

Om du har ett spårnings-ID (paketnummer) kan du enkelt kolla var ditt paket finns på PostNords hemsida. När du anger din e-postadress i samband med din beställning sparas din beställning automatiskt på ditt konto, om du har betalat med Klarna Checkout. Ditt paketnummer kommer att skickas till dig via e-post när vi har skickat din leverans.

Självklart arbetar vi alltid för att beställningarna ska komma så fort som möjligt. Om det är extra brådskande, skriv gärna en kommentar i din beställning eller kontakta oss så prioriterar vi din beställning.

Vi kommer att maila dig en orderbekräftelse efter din beställning. Kontrollera att bekräftelsen stämmer överens med dina önskemål. Om du vill ändra något i din beställning bör du göra det så snart som möjligt efter ditt köp, du kan kontakta oss via kundservice@laleia.se

Om du inte hittar din orderbekräftelse kan det vara bra att leta i skräppostmappen i din mejl.

Du har alltid 14 dagar på dig att handla från det att du mottagit dina varor.

När vi har skickat in ditt paket till PostNord får du ditt paketnummer via mail så att du kan spåra paketets väg hem till dig. När paketet är på väg till dig får du information om det i ett sms. Då levereras din beställning med PostNord. Om det inte får plats i brevlådan får du ett sms med paketnummer och information om när ditt paket är klart att hämtas ut.

Varor skickas vanligtvis från vårt lager inom 7-10 arbetsdagar, många redan inom ett par arbetsdagar. Några av våra märken har lite längre leveranstider. Självklart kommer vi att informera dig om leveransen av någon av dina varor försenas, så att du vet när dina nya favoritplagg är på väg till dig.

Eftersom vissa av våra produkter tillverkas på beställning, tackar vi för ditt tålamod med leveranserna. Vi kommer att uppdatera dig via e-post om några förseningar kan förväntas.

Vi skickar våra beställningar med PostNord. Alla försändelser skickas som 1:a klass brev eller paket och lämnas i din brevlåda eller hämtas på närmaste utlämningsställe. I vissa fall levererar vi i delar, sedan skickas resterande del av beställningen så fort varorna når oss, utan extra kostnader för frakt.

För att handla måste du vara över 18 år. Minderåriga måste ha målsmans godkännande för att beställa varor från oss.

Du har alltid 14 dagars ångerrätt, räknat från det att du mottagit varan. Ångerrätten gäller inte bottnar eller öppna förpackningar av strumpor och tillbehör.

Vi skickar med en retursedel som du klistrar på paketet. Sedan lämnar du in paketet till närmaste postkontor. La Leia tar ut en kostnad för returhantering på 49 kr (gäller ej byten). Använd alltid förpackningar som är godkända av PostNord och packa varan väl så att den inte skadas under transporten. Det går alldeles utmärkt att använda lådan eller väskan som du tagit emot dina varor i . Kom ihåg att du som avsändare ansvarar för varorna tills vi tar emot dem.

Så fort vi får din retur och ser att varan är i nytt, oanvänt skick, annulleras din beställning på varan i fråga. Om du betalat med kort överförs motsvarande belopp till ditt bankkonto. Om du har valt att betala med faktura krediteras varans belopp. Vid returer med paketinslagning återbetalar vi endast summan för produkten, inte avgiften för paketinslagning. Eventuell fraktavgift återbetalas inte. Vi kommer att kontakta dig via e-post när vi har behandlat din retur. Har du betalat med presentkort får du ersättning med presentkort vid eventuell retur.

Byten gäller endast om du vill byta till en annan storlek på en redan beställd vara. I sådant fall står La Leia för frakten. Annars måste du returnera den produkt du inte vill ha och lägga en ny beställning.

För ändringar eller frågor om din faktura, logga in på My Klarna, detta är det enklaste sättet att hantera din faktura.

Vi väljer noga ut våra varumärken och vårt mål är att endast erbjuda underkläder av högsta kvalitet. Skulle du ändå stöta på en felaktig leverans eller defekt vara ber vi dig att kontakta oss så snart som möjligt. La Leia står självklart för frakten vid reklamationer och leveransfel. Kontakta oss här om du vill annonsera en vara och vänta på svar från oss. Vid eventuell tvist följer vi alltid Allmänna reklamationsnämndens rekommendation. Distans- och hemförsäljningslagen gäller när du handlar på La Leia som privatkund. Läs mer på Konsumentverkets hemsida. Självklart kommer vi att göra allt för att du ska bli en av våra många nöjda kunder!