• FRI FRAKT FRÅN 600 KR • välj klarna för delbetalning •
040-232425 - Ring oss för personlig storlekshjälp

Bloggen | La Leia | Underklädesbutik

Glad midsommar från oss på La Leia!

Glad midsommar från oss på La Leia!

Den här veckan är det äntligen midsommar och vi på La Leia vill tacka dig för att just du är kund hos oss. Vi är så tacksamma över alla fina möten och att vi får hjälpa dig att hitta rätt underkläder. Du är som alltid välkommen att komma in till oss i sommar om du är i behov av någonting snyggt att packa i semesterväskan och bära under dina somriga outfits. Tagga gärna oss på sociala medier #laleiadarling om du delar med dig av godbitarna du har packat i weekendväskan inför midsommar. Eller varför inte visa upp din favoritbikini om du är vid stranden?

Läs mer


Packa väskan inför midsommar!

Packa väskan inför midsommar!

Midsommar närmar sig med stormsteg och vi ser fram emot fest, gemenskap och god mat. Det ska bli så fint att få fira in sommaren med nära och kära. Hos oss på La Leia hittar du massor av guldkorn som är bra att ha nära till hands när du ska packa väskan inför midsommarweekend. Inspireras av vackra nyanser, härliga mönster och svala go to-plagg som är ett måste under sommarens get aways.

Läs mer


Welcome to the jungle!

Welcome to the jungle!

Är du redo att ta ut svängarna och möta sommaren med självförtroende och extra allt? Vi älskar färgstarka mönster, lyxiga saronger och badplagg som sticker ut. Våga vara modig och prova någonting nytt inför härliga dagar i solen. Hos oss på La Leia hittar du massor av badplagg som gör varje sommardag till en fest.

Läs mer


Lucky 13 - Vi minns Erika Moberg

Lucky 13 - Vi minns Erika Moberg

Lucky 13 - Vi minns Erika Moberg   Snart är det dags att fira att vår flagship store på Södra Förstadsgatan fyller 13 år. I samband med firandet Lucky 13 vill vi även hylla och minnas allas våran Erika Moberg. La Leias grundare, hjärtat i vår verksamhet och kvinnan vars budskap vi gör vårt allra yttersta för att förvalta. Hon finns alltid med oss i varje möte med dig, i...

Läs mer


HON

HON

Vi sträckte ut en hand och ni tog den. Tänk vad kraftfullt det blir när kvinnor samlas.

Vi vill inspirera till riktiga möten och viktiga dialoger. Och nu kan du njuta av vår första del i vår gemensamma kampanj - HON. Låt oss aldrig sluta prata med varandra om det som skaver. Tillsammans bränner vi jord för att nytt ska kunna gro.

Vi gör det här tillsammans. För att varje berättelse, varje kropp och varje kvinna räknas. Och när vi vågar öppna oss om det som skaver och ser varandra i det skapar vi utrymme för någonting nytt. Det här är våra berättelser.

Läs mer


Beach Ready med Emma

Beach Ready med Emma

Badsäsongen är äntligen här och vi njuter av vackra badplagg i olika färger, mönster och modeller. Hos oss på La Leia hittar du otroligt mycket att välja på oavsett om du vill ha någonting mer stilrent eller badplagg som verkligen sticker ut. Men vad bör man tänka på när man väljer badkläder? Här delar Emma Ernemar, en av våra fantastiska underklädesexperter, med sig av sina bästa tips för dig som ska handla nya badplagg den här säsongen.

Läs mer


Nyhet! Shape & Tape med Bye Bra

Nyhet! Shape & Tape med Bye Bra

Nu hittar du det fantastiska varumärket Bye Bra hos oss på La Leia. Bye Bra specialiserar sig på produkter som gör det möjligt för dig att skippa underkläderna men ändå få stöd och täckning när du vill det. De har ett brett utbud av nipple covers, kroppstejp, korsetter, silicone lifts och sömlösa bhar i olika färger. På så sätt kan du ha på dig vilka kläder du vill utan underkläder som sticker ut eller syns genom tyget.

Läs mer


Tvätta Nätt

Tvätta Nätt

Hos oss på La Leia är kvalitet och hållbarhet viktigt och vi väljer de underkläder vi köper in med omsorg. Men en viktig del i att öka underklädernas hållbarhet handlar även om att ta hand om dem när man väl har hittat sina nya favoriter. Så vilken temperatur ska underkläder tvättas i? Hur tvättar man underkläder för hand? Och vilka andra tips och tricks finns det för att få underkläder att hålla så länge som möjligt? Här delar vi med oss av tips och idéer för att förlänga hållbarheten på dina underkläder.

Läs mer


Loading...